kid fishing with a stick
kid fishing with a stick

Toimi vastuullisesti ja neutraloi hiilijalanjälkesi

  • Autamme sinua pienentämään ja neutraloimaan yrityksesi hiilijalanjäljen toimittamalla uusiutuvaa energiaa sekä neutraloimalla päästöjä.
  • Tarjoamme oman tuotantomme tai yhteistyökumppaniemme ratkaisuja.
  • Räätälöimme energiaratkaisut tavoitteesi ja tarpeesi mukaisiksi.
Kauttamme löydät ratkaisut

Yrityksesi vastuullisuustavoitteiden saavuttamiseen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen

Vastuullisempia tekoja – helposti

Wind
Wind

Vastuullisempia tekoja – helposti

Panostamalla älykkäisiin energiankulutuksen ratkaisuihin sekä uusiutuvaan energiaan voimme yhdessä hillitä ilmastonmuutosta. Resurssitehokkuus ja uusiutuva energia voivat tuoda kilpailuetua ja toimia osana yrityksen strategia- sekä vastuullisuustavoitteita. Vastuullisuudella on kasvava merkitys myynnissä sekä yritystoiminnan arvon muodostumisessa ja rahoituksessa.

Haluamme tehdä vastuullisesti toimimisesta helppoa asiakkaillemme tarjoamalla uusiutuvaa kaasua tai sähköä sekä uusiutuvan energian energiatakuita, joko omasta tai kumppaneidemme tuotannosta.

Tarjoamamme alkuperätakuut varmistavat energian alkuperän eivätkä vaadi muutoksia yrityksen sähkö- tai kaasusopimuksiin.

Ignitis Renewables – uusiutuvaa energiaa

Vapaaehtoiset päästövähennykset

road in a forest carbon standart

Vapaaehtoiset päästövähennykset

Vastuullisuus ja kyky vaikuttaa maapallon kestävään kehitykseen ovat yhä keskeisempiä tekijöitä asiakkaidemme ja kumppaneidemme arvoketjuissa. Siksi haluamme tehdä vastuullisesta toiminnasta helppoa.

Yhdessä maailman johtavan vapaaehtoisen vastuullisuus- ja päästökauppaohjelma VERRAn kanssa Ignitis tarjoaa verifioituja vapaaehtoisia päästövähennyksiä (VCU). Niiden avulla kanavoidaan rahoitusta maailman ja ihmiskunnan kannalta kriittisiin ympäristöhankkeisiin.

Lue lisää VERRAsta

road in a forest carbon standart

Ota yhteyttä, niin räätälöimme ratkaisun tarpeidenne mukaisesti